Chris Erkelens

Overleden

 

6 februari ontvingen wij het bericht dat oud Zwerver Chris Erkelens is overleden. Bij het 100 jarig bestaan van de groep in 2011 was hij ondanks zijn hoge leeftijd nog één van de aanwezigen.

Tijdens de uitvaartplechtigheid (waar een aantal bestuursleden van Vrienden bij aanwezig waren) werd gememoreerd dat hij zijn laatste levensjaren wel eens een filantroop was. En wij als “Vrienden van de Zwervers” kunnen dat beamen. Als wij de groep iets wilden schenken en die kosten wat aan de hoge kant voor ons waren mochten we altijd een beroep op hem doen. Maar kregen daarbij wel de boodschap mee “niet over praten hoor”. Vaak had hij er ook over dat hij veel had te danken aan zijn padvinders tijd. Nu mogen we het wel zeggen dat het een man was met een groot padvinders hart.

Gerard2.jpg
Hidskes en van Echten - coll. G. Hidskes.jpg
1982  Jubileum Vioolgroep2.jpg
1937 Jamboree logboek voorblad.jpg
1929 2 maart Troeplokaal Oosterhoutstraat.jpg
© 2010-2024  Stichting Vrienden van Scoutinggroep De Zwervers  Assen                                                                                                                                                          webmaster: HLdG
Padvindsters in De Spil 1997.jpg

Vrienden van Scoutinggroep De Zwervers